Gesztenyés piskótalapok és csodás, könnyű, tejszínhabbal lazított gesztenyekrém rétegek váltogatják egymást, majd a tortát gesztenye réteggel zárjuk, az oldalát pedig csokoládé forgáccsal panírozzuk.
Összetevők: tejszínhab, gesztenyepüré 27% (gesztenyebél 72%, cukor, aroma), víz, tojáslé, cukor, bevonó zselé (glükózszirup, víz, cukor, zselésítő anyag: pektinek, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát), alkoholos meggy, fehércsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma), rum, csokoládé lapocska (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: szójalecitinek, kakaóvaj), búzaliszt, zselatin, napraforgó olaj, vaníliás cukor (cukor, vanília kivonat, természetes vanília aroma).
A termék alkoholt tartalmaz.
Átlagos tápértékadatok 100 g-ban:
Energia: 1042 kJ/249 kcal
Zsír: 13,8g
-amelyből telített zsírsavak: 8,1g
Szénhidrát: 27,8g
-amelyből cukrok: 18,8g
Fehérje: 3,1g
Só: 0,08g