A tortát a híres cukrászmester Auguszt Elemér 80. születésnapjára készítették, innen ered a neve. Dobos lapok közé tejszínes csokoládé- és marcipánkrémet felváltva töltünk. Tetejét tejszínes kávékrémmel borítjuk, melyet kakaószórással díszítünk.
Összetevők: tejszín, cukor, tojáslé, vaj, fehércsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma), mandula, víz, zsírszegény kakaópor, búzaliszt, csokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma), kávépaszta (glükózszirup, cukor szirup, színezék: E150d, kávé, aroma), zselatin, glükózszirup, vaníliás cukor (cukor, vanília kivonat, természetes vanília aroma), nedvesítőszer (invertáz), tartósítószer (kálium-szorbát).
Átlagos tápérték 100 g-ban
Energia: 1587 kJ/382 kcal
Zsír: 29,0g
-amelyből telített zsírsavak: 19,0g
Szénhidrát: 24,1g
-amelyből cukrok: 20,8g
Fehérje: 5,3g
Só: 0,08g