A répával dúsított fűszeres piskóta közé narancslekvárt töltünk, tetejére mascarponés tejszínkrémet kenünk, marcipán répákkal díszítjük.
Összetevők: sárgarépa 18%, cukor, narancslekvár 11% (narancslé, glükóz-fruktózszörp, cukor, nedvesítőszer: szorbitok; zselésítőanyag: pektinek; módosított keményítő, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, színezék: karotinok; természetes aroma), búzaliszt, mascarpone krémsajt, tejszín, napraforgóolaj, tojáslé, dió, víz, kandírozott narancshéj (narancshéj, glükóz-fruktózszörp, cukor, étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kén-dioxid), marcipán répa (cukor, mandula 29%, víz, glükóz-fruktózszörp, tartósítószer: kálium-szorbát; étkezési sav:citromsav; nedvesítőszer: invertáz;, színezékek:E100, E160a, E120, E141; aroma), térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), zselatin, fahéj, étkezési só.
Átlagos tápérték 100 g-ban
Energia: 1413 kJ/339 kcal
Zsír: 20,5g
-amelyből telített zsírsavak: 6,3g
Szénhidrát: 34,0g
-amelyből cukrok: 23,0g
Fehérje: 4,1g
Só: 0,4g