Párizsikrémes, marcipános sütemény csokoládéval mártva, marcipán díszítéssel
Összetevők: cukor, mandula 11%, csokoládé 10% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma), margarin {növényi olaj és zsír (repce, pálma, kókusz), víz, emulgeálószer: E471, lecitinek; étkezési só, étkezési sav: citromsav; aroma}, tejszín, tojáslé, zsírszegény kakaópor, kakaóvaj, búzaliszt, glükóz-fruktóz szirup, víz, fehércsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma), vaníliás cukor (cukor, vanília kivonat, természetes vanília aroma), tartósítószer (kálium-szorbát), nedvesítőszer (invertáz), színezékek (tortánként változóan: E100, E141, E120, E160a, E153, E150d; Spirulina kivonat, karamellcukor), mandula aroma.
Átlagos tápérték 100 g-ban
Energia: 1891 kJ/453 kcal
Zsír: 25,2g
-amelyből telített zsírsavak:11,9g
Szénhidrát: 48,6g
-amelyből cukrok: 44,1g
Fehérje: 5,8g
Só: 0,05g