A tavasz egyik közkedvelt, könnyed, gyümölcsös tortája. Könnyű piskóta alapra tejszínes eperkrémet töltünk, tetejét válogatottan szép, negyedbe vágott, friss eperszemekkel gazdagon díszítjük.
A fotó csak illusztráció. A termékek díszítése eltérhet a fotón látottaktól.
Összetevők: eper 31%, tejszín, víz, cukor, tojáslé, eperlekvár (cukor, eper 40%, nedvesítőszer: szorbitok; eperlé, zselésítőanyag: pektinek; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, nátrium-citrátok; stabilizátor: kálcium-citrátok; tartósítószer: kálium-szorbát, természetes aroma), búzaliszt, citromlé ízesítő (víz, citrom sűrítmény, étkezési sav: citromsav, aroma, tartósítószer: kálium-szorbát, antioxidáns:kálium-metabiszulfit), zselatin, napraforgóolaj.
Átlagos tápérték 100 g-ban
Energia: 770 kJ/184 kcal
Zsír: 9,4g
-amelyből telített zsírsavak: 5,7g
Szénhidrát: 21,4g
-amelyből cukrok: 18,0g
Fehérje: 3,2g
Só: 0,05g