Válasszon régiót

Kereskedelem

A Szamos Marcipán Kft arra törekszik, hogy Önhöz a lehető legközelebbi pontra, kiváló minőségben juttassa el termékeit.

HORECA

Értékesítési rendszerét úgy építette fel, hogy mind az egyéni vásárlók, mind a nagy- és kiskereskedők, de akár a vendéglátásban – HORECA – dolgozók, vagy a termékeit végfelhasználóként nagy tételben vásárlók a tevékenységüknek megfelelő választékot érhessék el közvetlenül a kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt.

Egyéni vásárlók

Egyéni vásárlóinknak elsősorban saját, illetve franchise rendszerben működő szaküzleteinket ajánljuk, ahol a legszélesebb, egyben legigényesebb kínálatból tapasztalt eladóink segítségével választhatnak. Ezen üzletek többsége cukrászsüteményeket és tortákat is árusít.

Szamos édességek, bonbonok, desszertek, marcipán és tortadíszek (figurák, virágok) kaphatók a prémium termékek értékesítésére alkalmas üzletekben az üzlettípusnak megfelelő választékban. Így megtalálhatók hiper- és szupermarketekben: AUCHAN, INTERSPAR, METRO, SPAR, TESCO.

Az édességek szép választékban várják vevőiket a benzinkút hálózatok shopjaiban: AGIP, LUKOIL, MOL, OMV, SHELL és a CBA , különösen CBA Prima, COOP, és REÁL üzleteiben .

Kereskedők és Cukrászok

A felsorolt láncba szerveződött üzleteket, a kisboltokat, az édességet is árusító szaküzleteket, a cukrászokat, kávé-, teaházakat, vállalati büféket slepptúrás rendszerben, kocsiról történő kiszolgálással látjuk el.

Cégajándék

Megkeresésére szakemberünk bemutatja a lehetőségek széles skáláját, és nagy szakértelemmel segít kiválasztani a legjobb cégajándékot vagy rendezvényének fogadó- és búcsúajándékát.

Szívesen veszünk részt partik látvány elemeinek, illetve manuális foglalkoztatási ötleteinek megvalósításában, például marcipán figura- vagy bonbonkészítésben.

Vendéglátós tapasztalatainkat kihasználva jó partnerei tudunk lenni rendezvény-szervezőknek, catering vállalkozásoknak, szállodáknak, éttermeknek. Speciális kínálatunk a vajas teasüteménytől a „kávéháziszortimenten” át az alkalmi éttermi asztali marcipán díszig rendkívül széles.